Hoppa till innehåll
2013/02/20 / litcurling

Elitserien i Karlstad

Då var det dags för andra och sista sammandraget av Elitserien. Som det ser ut nu är vi i delad ledning – 7 raka vinster, 0 förluster – tillsammans med Team Värmland och Niklas Edin som skipper. Tätt bakom oss ligger unga lag Zip/Up med en förlust.  Laget är oerhört taggade och ser fram emot att utmana om elitserie-titeln. Under veckan har is och stenar preparerats fint och vi förväntar oss bästa möjliga förutsättningar för bra curling. Det finns mycket curl att hämta och den offensiva curlingen kommer gynnas under helgen.

För er som vill veta, så har Kristian och jag (Christoffer) valt att kolhydratladda med Henke Leeks egen specialité; spaghetti med korv- och bacongryta. Såsen var helt fantastisk! Utöver mitt fantastiska jobb med grytan, gjorde Kristian jobbet som förste diskare.

Recept: Spaghetti, red hot choritzo, finkrossade tomater med basilika, matlagningsgrädde, vitlök, sambal oelek samt salt & peppar förstås. Vanligtvis har vi även gul lök, paprika och champinjoner… Men det verkar inte vara säsong för det nu.

Oskar har förmodligen laddat med 14 timmar FIFA var dag och Markus med evigt serietittande… Duktiga bröder!

Följer oss under helgen gör ni lättast på cuponline.se eller curlingkanalen.se.

/Crippa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: