Skip to content
2011/09/30 / litcurling

Swiss Cup Basel – fredag

Hej igen!

I matchen mot Stoughton tidigare idag så ville det sig inte hela vägen. Vi fick en bra start på matchen och hade 2-2 med sista sten inför fjärde omgången. Där har vi bra läge på 2-3 poäng men har inte marginalerna med oss och får bara ett. De får en billig tvåa tillbaka i omgången efter och tar ledningen. I omgången därpå har vi ytterligare läge på minst två pinnar men jobbar tungt och de stjäl en poäng. Efter det så lyckas vi inte komma i kapp då det curlade extremt lite och det var tungrott att komma runt guarderna. Seg torsk då vi kände att vi hade en god chans att slå de.

Här i Basel så brukar det vara en enorm sving men den kan man endast hitta i källaren den här veckan verkar det som. Tydligen så är inte stenarna på övervåningen scratchade för i år och de svänger därför inte särskilt mycket. På nedervåningen däremot curlar det ungefär fem fot vilket är nice. Annars är isen helt ok och farterna jämna :)

Match tre för dagen blev färdigspelad alldeles nyss. Det var mot Schweiz/Hauser, ett lag vi mötte Baden, då med en lite annan uppställning. Matchen började defensivt men då vi väl gick på offensivt hade de ingen chans. Efter sju omgångar stod det 7-3 och de tackade för matchen.

Imorgon bitti möter vi Tjeckien/Snitil. Bara att gå ut och göra en lika bra match som den senaste så blir det fint!

Heja!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: