Skip to content
2011/09/02 / henkelit

Baden Masters 2011

Ber om ursäkt för att det inte trillat in något inlägg de senaste dagarna men det har varit fullt upp! De dagar vi hade i Karlstad kändes väldigt givande och det var skönt att komma på is igen!

I torsdags flög vi till Zürich i Schweiz och åkte sedan vidare till Baden där vi är nu. Idag har vi lirat 3 matcher men knep endast en vinst mot ett ryskt lag. I första matchen mötte vi Schweiz/Hauser som enligt mig är ett av de bästa schweiziska lagen. Det blev en rätt så tight match som vi lika gärna kunde ha vunnit kändes det som men så blev det inte denna gång. Helt ok säsongöppning trots förlust. Nu ikväll mötte vi Skottland/Murdoch som har en lite ny konstellation i år. De gjorde en fin match medan vi gjorde för många missar och de vann därför rättvist efter ledning med 5-2 inför sista omgången.

Boende, mat etc är fint och det var cirka 26 grader varmt idag trots ganska mulet. Förväntas bli upp mot 30 grader och sol imorgon – hyffsad skillnad jämfört med det klimat man lämnade :)

Imorgon spelar vi fjärde och sista gruppspelsmatchen mot ett annat schweiziskt lag. Vi är riktigt taggade för att göra en bra match där. Vid eventuell vinst i den matchen så lever fortfarande hoppet om slutspel men jag har inte riktigt räknat på hur det ska gå i de andra matcherna i vår grupp. De två bästa lagen i de fyra grupperna går till kvartsfinal som är på söndag. Det känns som att det vore en fördel för oss ifall Skottland vinner sin sista imorgon och går obesegrade ur gruppen. Då kanske vi klonkar oss vidare via bättre teedragning eller liknande. Vi har nämligen dragit bra till tee inför matcherna och det brukar ju kunna spela en betydande roll när det är gruppspel.

Finfin lasagne och kortspel inför dagens andra match

Annonser

One Comment

Kommentera
  1. Anonym / Sep 2 2011 21:46

    Team Zlatan föll också med 1-2 idag och även om ni knappast gillar resultatet hittills i Baden så lever ju hoppet om en kvartsfinal.
    Tack för idag (såg Er rätt mycket på Laola1) och lycka till nu mot nästa schweizare-lag on saturday.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: