Skip to content
2011/08/26 / litcurling

Ny säsong – nya mål – nya förutsättningar.

Hej på er igen! :)

Då var vi tillbaka igen här på bloggen efter ett sommaruppehåll! Nu är det dags att dra igång säsong 11/12 och första tävlingen för säsongen är redan nästa vecka. Vi är riktigt jäkla peppade inför säsongen men det kunde ha börjat bättre…

För någon vecka sedan insjuknade Alex rejält och fick åka in till Östersunds sjukhus där läkarna konstaterade att han fått körtelfeber. Körtelfeber är inget man frisknar till från snabbt utan det brukar ta månader innan man är helt återställd. När Alex är redo för lir igen går därför inte att fastställa just nu men förmodligen är han borta fram till årsskiftet. Det enda man kan säga är att det är Jävligt tråkigt och olyckligt.

Positiva nyheter däremot är att Crippa Sundgren som var med oss till Perth i vintras och tog JVM-guld, kommer in. Då vi  har känt Crippa bra länge nu så är vi övertygade om att det kommer flyta på klockrent –  inget snack om saken! :)

Jag, Kristian och Oskar brassade ner till Karlstad idag och mötte upp med Crippa så vi har redan varit och slängt lite sten. Ispremiären är m.a.o. avklarad vilket var skoj! Imorgon väntar nya ispass och sedan lördag-söndag är det landslagsläger som står på agendan här i Karlstad. Det ser vi verkligen fram mot!

Jag ska uppdatera tävlingsschemat dessutom så ni kan hålla koll på var vi flänger runt nu i år. Kommande tävling som börjar 2 september är en av flera tävling på Europatouren i Baden, Schweiz. Mer info om det senare men vi hörs under veckan här, hej så länge!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: