Skip to content
2011/03/16 / henkelit

Lit CC på hemmaplan igen

Tjabba!

Nu har vi kommit hem från Perth men snart drar vi iväg igen, den här gången till Umeå…

I måndags kom truppen hem från Skottland och blev först uppmötta på Arlanda av svenska curlingförbundets generalsekreterare Håkan Sundström med fru. Där blev vi hyllade för att sedan gå vidare och fånga nästa flyg mot Östersund för Lindströmarna respektive Sundsvall för mig och Oskar. Men innan dess mötte vi Måns Nilsson från Anders och Måns  som slängde iväg ett grattis på ett sånt sätt som bara Anders och Måns kan säga ”grattis”. Det var snällt och kul! Här har ni de på svt.se.

Det största mottagandet kom dock när vi landade på Midlanda. Där hade tjocka släkten m.fl radat upp sig med flaggor och blommor samtidigt som de hojtade VM-guld! VM-guld! Riktigt kul :)

För er som missade finalen mot Schweiz så har Worldcurling.org redigerat recaps från alla matchpass som sändes live.

Ihopklipp från finalen

Idag kommer Alex och Kristian hit till Härnösand för imorgon åker vi vidare till Umeå för att spela herr-SM. Troligtvis den sista tävlingen för oss som lag denna säsong.

Herr-SM spelas i en trippelknock där 30 av 32 lag är anmälda. Vi blev toppseedade eftersom Edin som vann över oss i elitserien inte deltar. Då två lag  saknas får vi med oss en gratisvinst i första matchen pga vakans.

Vinnarna i SM får ett erbjudande att vara med i landslagstruppen inför nästa säsong vilket såklart är något vi siktar på! Förbundskapten Peja Lindholm ställer hårda, bra krav så det gäller att visa framfötterna annars har man inget där att göra. Det återstår att se om vi orkar ladda om batterierna för att kunna prestera fin curling denna vecka med, vilket är ett måste!

Jag är fortfarande krasslig i halsen men förhoppningsvis ger det med sig så snart som möjligt!

Hej så länge!
Leekas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: