Skip to content
2011/03/11 / henkelit

Vinnare av grundserien med 8-1!

Idag spelade vi sista gruppspelsmatchen för er som missat det. Den var mot Skottland och det blev en ganska tight, defensiv drabbning…

Det var en väldigt poängsnål match där lagen tvingade på varandra ettor lite hit och dit. Inför sista omgången ledde Skottland med 3-2 men vi hade fördel av sista stenen. Vi bygger upp ett bo med några bra lägen att lirka fram två poäng. På Krilles första gör han en grym dubbel utslagning så att vi ligger två. Deras skipper försöker slå och vicka bakom en guard men curlar över och rullar av. Enkel dragning in i hela boet som sitter och vår åttonde raka vinst var hemma!

Vi slutade därmed som vinnare av grundserien med åtta segrar och en förlust (mot Schweiz). Det är just de som vi ska möta imorgon 20.00 svensk tid i 1vs2-matchen. Vinnaren där är i final medan förloraren får en andra chans mot antingen Norge eller Kanada som möts i 3vs4-matchen.

Jag stod över matchen idag pga halsont så Crippa hoppade in och spelade etta medan Alex gick upp och spelade tvåa. Det fungerade såklart smidigt eftersom vi spelat ihop förut så det var inget nytt. Såvida inte halsen blir sämre kommer vi troligtvis gå tillbaka till ordinarie uppställning imorgon.

Tjejerna förlorade mot Norge ikväll men har fortfarande chans på slutspel om de vinner särspelsmatchen mot Schweiz imorgon 15.00 svensk tid. Jobba!!

Vy från coachläktaren :)


Annonser

One Comment

Kommentera
  1. Anita / Mar 12 2011 8:11

    Grattis!!!! Ser fram emot finalen och kan bara säga- GÖTT MOS!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: