Skip to content
2011/02/06 / litcurling

Lit/Lindström – Karlstad/Edin, elitseriefinal 2011

Morgonens elitseriefinal mot Karlstad/Edin började som vi hade förväntat oss med bra spel från motståndarna. Vi hängde med rätt hyfsat men de tog verkligen vara på deras chanser då de hade fördel av sista sten. Därav var ställningen 4-1 till Karlstads favör efter fem omgångar…

Vi snackade ihop oss i paus och kände att så länge vi fortsatte mala på och satte våra stenar skulle vi få möjlighet att ta en tvåa och därifrån jobba oss in i matchen. Tvåan kom direkt i den sjätte omgången och vi fick en boost i laget direkt.

Lag Edin fick endast med sig en pinne i den sjunde omgången till ställning 5-3. Omgången efter blir intressant med en hel del sten bakom tee-line. Efter en miss på deras sista sten får vi läget att ta tre poäng vilket vi gör och vi har helt plötsligt vänt matchen till ledning med 6-5!

I den nionde omgången valde vi att fortsätta gå på och pressa. Vi ligger riktigt bra och det ser ut som att vi kan tvinga Karlstad att ta en poäng eller möjligtvis stjäla. Dessvärre kommer två svindyra missar från vår sida och då hugger såklart motståndarna. Omgången slutar med fyra poäng till lag Edin vilket var matchen.

Det känns jävligt surt att det ska skita sig när man är så nära och har ett så fint läge i en elitseriefinal. Men gjort är gjort.

Överlag gjorde vi en mycket fin vecka och jag tycker att vi visade prov på att det är i de här sammanhangen vi hör hemma!

Om någon vecka väntar en träningsvecka för oss i Karlstad tillsammans med Christoffer Sundgren. Där kommer vi ligga i hårdträning för att toppa formen till Junior-VM i början av mars. Alexander och Kristian ska spela SM i mixed-dubbel i Uppsala innan träningslägret så det blir intressant hur det går!

Nice att så många varit inne på bloggen under veckan och tack för stödet på läktaren, ni var grymma!

Slänger upp några bilder från idag:


So long / Leeken

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: