Skip to content
2011/02/05 / henkelit

Grym dag idag, elitseriefinal imorgon!

Idag var vi fan riktigt bra! Vi vann först mot Sundsvall/Team Certina i kvarten och slog därefter Härnösand/Prytz i semifinalen nu ikväll.

Vi fick en drömöppning genom fyra stulna poäng, men en match består av tio omgångar och mycket kan hända på vägen. I den femte omgången hade Härnösandslaget sista sten och vi låg riktigt risigt till men då valde vi en uppgift på Kristians sista som höjde hela laget extremt trots att vi tappade tre poäng den omgången. Vi visade en slags säkerhet och kyla som gav så mycket energi med sig, det var jäkligt skönt!

Efter pausen malde vi på och då sista omgången skulle spelas ledde vi med två poäng och hade fördel utav sista sten. Inga misstag där och vinsten var hemma! :)

Nu är vi framme i vår första elitseriefinal tillsammans och det känns oerhört kul! Matchen börjar 08.00 och motståndet är Karlstad/Edin. Det ska bli galet kul och vi kan inte bli mer taggade! För er som inte kan ta er till Sundsvall och se matchen på plats, så kan ni ligga hemma och se den på SVTPlay alternativt SVT1 där det sägs att den ska visas, men troligtvis inte förrän en bit in i matchen.

Det är förresten inte bara ett elitserieguld vi spelar om. Vinnaren representerar nämligen Sverige vid herr-VM i Regina, Kanada senare i april! Det skulle vara ganska kul…

God natt gott folk!Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: