Skip to content
2011/01/08 / henkelit

JSM-guld!

Efter en rafflande JSM-final står det nu klart att vi ska spela JVM i Perth, Skottland! Men det satt långt inne…Trots att vi ledde med 7-3 kunde vi inte avgöra under ordinarie tid utan matchen gick till skiljeomgång då ställningen var 8-8. Motståndarna gjorde en jävla match och stretade emot hårt! Till slut kunde vi dock säkra segern efter en fin framknack av Kristian på hans sista!

Det känns så oerhört skönt att ha bärgat hem guldet efter att ha gått obesegrade genom turnering och vi är redan nu ruskigt taggade på Junior-VM i mars! Med till Perth följer Christoffer ”Crippa” Sundgren som ett fint tillskott :)

Det här är sista året som juniorer för mig, Alex och Kristian medan Oskar har ytterligare ett år på juniorfronten. Nu ska vi göra allt för att förbättra vår förra JVM-placering då vi kom fyra i Vancouver.

Slutligen tack för alla gratulationer och stöd under helgen! Ni är grymma!


Annonser

2 kommentarer

Kommentera
  1. Leekpapsen / Jan 8 2011 22:21

    Hjärtat fick pumpa några extraslag. Tur att man har vanan inne… Grymt att det gick till slut men huvva så vi slet mellan hopp och förtvivlan när KCK-trion började påminna oss om JSM-finalen mot Melinarna i samma stad för 2 år sedan. Bästa laget vann JSM 2011 och vi gratulerar till valet av en grym reserv som länge verkade oövervinnerlig – welcome back Crippa!

  2. Bo-Sören Olsson / Jan 8 2011 21:34

    Ett stort grattis från kassören Bo-Sören

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: