Skip to content
2011/01/07 / henkelit

Femte raka lottförlusten…

… men femte raka vinsten!

Det blev en tight tillställning i morse då vi mötte Södertälje/Gustafsson. Vi började starkt i den första omgången och satte press direkt genom fint spel. På deras sista var de tvungna att slå mot fem i en relativt smal port för att ta en poäng. Den gjorde de och vi fortsatte lira på för att försöka ta två poäng.

Men vi bytte bara ettor fram till den femte omgången då vi efter en fin sten av Krille kunde stjäla en poäng till ledning 3-2.

Vi fick tillbaka fördelen av sista sten efter att ha tvingat på motståndarna en poäng till 3-3 i den sjunde omgången. Vi ligger bra för att ta minst två poäng i omgången efter men deras skipper gör två fina dubblar och det blir en nolla. I omgången därpå lyckas vi däremot med att ta två poäng till 5-3. Södertäljarna lyckas inte knåpa till sig en tvåa utan vi tar hem vår femte raka seger och är klara för övre page-match mot Granit/Gavlekyla!

Vinnaren i vår match ikväll 19.00 är klar för final medan förloraren får en andra chans genom att möta vinnaren i den undre page-matchen.

Nu laddar vi upp batterierna inför ikväll, hej!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: