Skip to content
2010/11/13 / henkelit

Klara för semi

Hej!

Jag har inte hunnit uppdatera idag eftersom vi hade tre gruppspelsmatcher men här kommer en kort sammanfattning om dagen.

Vi började dagen med att möta Gävle/Bäck. Vi fick en tidig ledning som vi sedan kunde kontrollera hem genom att fortsätta stjäla. Slutresultatet skrevs till 8-2. Lite senare mötte vi tjejerna i Härnösand/Gustafsson. Det var en defensiv match fram till fjärde omgången då vi tog en poäng. I omgången  efter fick vi in många sten i boet och lyckades stjäla en sexa efter att deras sista sten curlat upp i guardpaketet. Omgången efter stal vi ytterligare en poäng till 8-0 och tjejerna sträckte fram handen och tackade för matchen.

Nu ikväll mötte vi Sundbyberg/Wranå. Den matchen var också tight fram till sjätte omgången då vi stal fyra points till 9-4. Därmed vann vi alla gruppspelsmatcher och är tillsammans med Granit/Gävlekyla klara för semi. Fyra andra lag får slåss om de två andra semifinalplatserna. Vi spelar vår semi kl 13.00 imorgon mot antingen Södertälje/Gustafsson eller Gävle/Bäck.

Heja!


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: