Skip to content
2010/10/24 / henkelit

Medelpadsträffen

Hej där!

Under denna helg har vi i lag Lit spelat Medelpadsträffen i Sundsvall. I elitklassen var de tolv deltagande lagen uppdelade i två grupper. Vinnaren och tvåan i grupperna gick till semifinal där ettan i grupp A mötte tvåan i grupp B och vice versa.

I vår grupp ställdes vi mot Skellefteå/Eskilsson, Granit/Gävlekyla, Härnösand/Team Mäklarhuset, Falun/Choong och Skvadern/Strömberg. Vi vann tre av dessa och spelade oavgjort de andra två vilket gjorde oss till gruppvinnare. I den andra gruppen vann Sundbyberg/Mabergs sin grupp före Härnösand/Prytz.

Vi mötte därmed lag Prytz i semifinal som var en jämn tillställning fram till sjunde omgången då vi tappade fyra poäng. Ett underläge med tre poäng i sista omgången blev för stort för att ta igen och vi fick rikta in oss på att vinna matchen om tredjepris mot Granit/Gävlekyla som kom tvåa i vår grupp.

Den matchen vann vi efter underläge 2-0. Vi stal i två omgångar i rad efter att ha tagit en poäng. Efter det kunde vi döda matchen genom att slå bort deras stenar. En tredjeplats alltså och nu ska vi träna hårt inför nästa tävling som blir Sundbyberg Open i Stockholm!

Vi hörs då!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: