Skip to content
2010/10/03 / pr0fess0rn

Ute ur tävlingen

Efter två raka förluster är vi nu ute ur tävlingen. Igår kväll mötte vi Carlsén som var väldigt trötta med enbart fem minuters vila innan matchen mot oss. Matchen var jämn rakt igenom och inför sista stod det 4-4 och de hade favör av sistasten. Vi gjorde en sisådär omgång med någon miss men vi fick ändå till en bra möjlighet på vår sista. Stenen gled alldeles för långt och Carlsén hade vunnit.

I dagens match mot Schweiz/Hess såg det riktigt tungt ut efter tre omgångar, 0-4 efter en stulen trea i tredje. Vi kämpade oss in i matchen genom att reducera till 2-4. Sedan var det bara att ställa ingång ”stjäla-taktiken”. Vi lyckades bra och stjäl direkt en tvåa till 4-4! I sjätte fortsatte vi att trycka på och på deras sista väljer dem en mycket svår dubbel för två som han gör klockrent, riktigt snygg. Vi kvitterar igen och måste även denna match stjäla för att vinna. Vi får inte till något bra läge och ostarna behövde inte ens lägga sin sista, tyvärr.

Sammanfattningsvis så började tävlingen bra men vi spelar för ojämnt för att kunna gå långt på den här nivån. Hemma och träna för att bli bättre till nästa gång!

Annonser

One Comment

Kommentera
  1. litcurling / Okt 3 2010 12:29

    Det är tufft på touren. Det är inte enbart Ni som får erfara det. Fråga Dufour, Murdoch, Ulsrud och Edin som får gå långa vägar genom tuffa matcher. För oss som bara får se resultatet som siffror är det också kämpigt. Trist f ö att ni aldrig får spela på web-bana…
    Välkommen hem till fashionabla Högslätten-hallen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: