Skip to content
2010/09/25 / pr0fess0rn

Vinna eller försvinna…

Det var det som gällde i de återstående matcherna i gruppen.

Igår kväll kl 21:00, försenat med 45 minuter, kunde vi påbörja vår match mot Murdoch. Även denna gång fick vi en bra start och hade ledningen med 2-0 efter två omgångar. I tredje omgången missade vi nästan allt och fick se skottarna dra in sin sista för tre poäng och ledning. Vi insåg nu att en höjning av spelet var nödvändigt om vi skulle hänga med dem poängmässigt. Vi fick till en bra omgång och kunde kontra tillbaka med en trea till 5-3. I femte omgången spelade båda lagen bra och Kristian skulle slå en dubbel på sista för att tvinga på dem en poäng. Vi sätter dubbeln men en av deras stenar fastnar oturligt nog på en egen kantsten så att skottarna fick dra för två och kvittera matchen. I sjätte får vi nöjas med ett poäng efter en bra omgång av Skottland. Sedan fortsatte de att spela och såg ut att ta två poäng men en bra dubbel av Oskar och en grym ”dubbelvick” av Kristian gjorde att vi stal ett poäng till 7-5! I sista omgången slog vi bort alla deras stenar så de aldrig fick chansen att ta två poäng som behövdes. En härlig seger som vi verkligen kämpade till oss!

I förmiddags spelade vi vår sista gruppspelsmatch mot Norge/Suther, ett lag som vi har mött ett antal gånger på junior-touren. Vi visste att de spelade defensivt och efter första halvan stod det 1-1 och de hade fördel av sistasten. Vi bestämde oss då för att börja spela mer offensivt som inte de var lika duktiga på. Det gav utdelning direkt och vi kunde stjäla ett i femte och två i sjätte till 4-1. Med den ledningen kunde vi cleara hem matchen enkelt med slutresultatet 4-3!

Riktigt skönt att vända tillbaka från två förluster och vinna de två sista. Nu sitter vi och väntar på hur det går i övriga grupper, som det ser ut just nu kommer vi få spela tie-break för en kvartsfinal i eftermiddag kl 18.

Piiz auwt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: