Skip to content
2009/10/23 / pr0fess0rn

Det glider på

Nu är dag ett avklarad här i Oslo. tre vinster av tre möjliga! I första matchen vann vi mot Frankrike, det står om den matchen i det förra inlägget. Andra matchen ställdes vi mot Skottland/Fraser, ett lag som är nykomponerat men vi har spelat mot alla spelarna förut. Vi inledde bra med att även denna match vinna sistasten i första omgång tackvare Fin tee-dragning av Kristian. Vi Utnyttjar detta och tar två och stjäl sedan ett poäng till 3-0. Efter halva matchen är siffrorna 5-2 och vi styr spelet medans skottarna får jobba hårt för att hänga med. Inför sista omgången har vi ledningen med 5-4 och favör av sistasten. Vi spelar nästintill perfekt clearingomgång och på Kristians sista sätter vi en öppen chap för vinst! Två vinster nu.

En snabb middag bestående av  tacos på curlinghalle hann vi med innan dagens sista match. Nu skulle vi spela mot Tyskland/Kämpf, Tysklands JVM-lag från Vancouver. Vi Börjar denna match endetiskt som mot Skottland, tar två och stjäl ett till 3-0. Vi håller en bättre nivå på spelet nu och bjuder inte på mycket till tyskarna. I sjunde omgången lyckas vi ta två poäng till en säker 5-2 ledning inför den sista omgången. tyskarna lyckas inte skapa något läge och vi vinner enkelt. Skönt med tre vinster och klara för slutspel. Imorgon spelar vi mot Schweiz/ De Cruz, vinst där och vi vinner gruppen.

Nu blir det att kolla curling från Grand slam. Niklas Edin & co är inte långt ifrån att nå en slutspelsplats, hoppas dom fixar det!

Sleep tight så hörs vi i morgon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: