Skip to content
2009/09/25 / litcurling

Osthyvling i Os(t)lo

Efter en rejäl, god hotellfrukost började vi traska mot dagens första match. Det var Schweiz/Müller som gått obesegrade hittils i gruppen (2-0) som stod som rivaler. För andra matchen i rad drog vi bäst till tee och fick fördel av sista sten i första omgången. Något vi tog tillvara på direkt genom en trepoängare! Med fortsatt bra spel styrde vi även omgång två och då Müller himself skulle slå bort vår sten i boet helbommade han och vi var upp 4-0 inför tredje. I tredje slog vi bort deras guarder och stenar i boet utan någon som helst nåd. Det var CURLING!! Det slutade med att Mr Müller blev tvingad att dra mot tre fina blåa Lits-stenar. Tyvärr för ostarnas del kom han för långt ut där det gick lite trögare, stenen saktade in och stannade innan boet. Tre stulna poäng till oss och ledning 7-0, Schweizarna tog av sig handskarna, tackade för sig och matchen var klar. Sweet!

Efter matchen var det dags att dra till tee för att senare kunna särskilja lag på samma antal vinster. Tee-dragningen går ut på att komma så nära mitten som möjligt med en varsin sten i laget. De tre bästa väljs ut och man räknar i cm från mäthålet i mitten. Vi drog totalt 13 cm från tee vilket är ett väldigt bra resultat så det var väldigt skönt! Kan visa sig vara väldigt viktigt senare…

Ingen har hittills lyckats gissa rätt resultat i vår lilla tävling. Ni har nu endast fram till senare ikväll på er! Vi kan dock meddela er att priset är en signerad, välstrykt och slapp Lit Curling Crew t-shirt!

lit
Hurry hard!!

Annonser

3 kommentarer

Kommentera
 1. Fredrik / Sep 25 2009 17:40

  Ni är ju ett curlinglag!
  när är nästa marre?! mer uppdateringar på bloggen och mer curlingskämt efterlyses!!!

 2. . / Sep 25 2009 12:25

  Per Kajser Sax

 3. stort fan / Sep 25 2009 12:20

  Oskar Eriksson vann!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: