Skip to content
2009/02/21 / henkelit

Solstacupen har dragit igång

Idag spelade vi första gruppspelsmatchen mot de norska gutterna i Team Rolvsjord. Eftersom Kristian var tvungen att stanna hemma pga sjukdom så fick vi ändra lite i laguppställningen. Oskar klev upp som 4:a, Alex spelade 3:a, Henrik 2:a och Christoffer 1:a samt vice skip.
Vi förlorade lotten och de kunde ta en ganska enkel tvåa i första omgången. Vi kämpade oss tillbaka och med underläge 3-1 i sjätte omgången så lyckades vi skramla åt oss en 3-poängare. Därmed ledning 4-3 inför sjunde omgången som blev en nollomgång. I åttonde spelade vi kontrollerat och tvingade på norskarna en chapp för ett och skilje, vilket de gjorde. Skiljeomgången urartade sig inte som tänkt. Clearingspelet misslyckades totalt och inför Oskars sista sten var han tvungen att täcka knappen för vinst. Stenen curlade över och förlusten var ett faktum.

Norskarna har därmed lyckats bryta vår vinstsvit på fyra raka. Det återstår att se om vi möter de någon fler gång i den är turneringen eller om nästa möte blir på VM. Hur som helst så ska vi se till att vinna nästa möte!

Nu kl. 16.00 spelar vi den sista gruppspelmatchen mot Karlstad / Eriksson eftersom Göteborgslaget  ej kunde delta pga en tragisk olycka. Vi återkommer med resultat från den matchen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: