Skip to content
2009/02/18 / cr1ppa

Solstacupen…

Hallå där!

Var ett tag sedan sist men det har faktiskt inte hänt så mycket, iaf inte på curlingfronten. Vi kör på hårt med träningen nu för att komma så väl förberedda som möjligt till Kanada. Det ser bra ut och vi börjar bli riktigt taggade inför den resan!
Men innan vi beger oss iväg på det äventyret ska vi till Karlstad nu i helgen. På fredag rullar vi neröver för att delta i Solstacupen. Kenneth (coachen) glider förbi Härnösand i sin Chrysler Voyager och plockar upp resterande 5 i laget på fredag förmiddag. Vi ser verkligen fram emot att få spela i Karlstads grymma arena igen och vi hoppas på lika fina isar som alltid.

Det är 8 lag anmälda till turneringen och det blir därför 2 grupper med 4 lag i vardera grupp. Vi har en intressant grupp med Kristian Rolvsjord (Norges JVM-lag) i den första matchen på lördag morgon, ett lag vi mött nästan för många gånger den här vintern. Men det är alltid lika viktigt att vinna mot dem, oavsett tävling – rivalitet i allra högsta grad (det är möjligt att matchen mot dem i JVM kan vara snäppet viktigare än andra matcher, men det beror alldeles på hur det går ;)).
I andra matchen möter vi ett lag från Göteborg – lag D-O Eriksson. Göteborgslaget har jag ingen som helst koll på, men det har Oskar och det är väl huvudsaken att skippern har koll på den biten.
I sista gruppspelsmatchen blir det en riktig brödrakamp. Alla 3 bröderna Eriksson på planen. Oskar Eriksson skippar vårt lag medan hans äldsta bror, Anders, skippar elitserielaget från Karlstad där även mellanbrodern, Markus, spelar.

Som synes på lottningen så kommer det bli flera tuffa matcher, men vi hoppas kunna gå vidare till slutspel och hitta formen lagom till JVM.

I den andra gruppen möts Norrköping/KG:s Ägg, Örebro/Patric Håkansson, Mjölby/Stenberg och Malung/Team Byggs.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera
  1. Lars-Åke Ross / Feb 20 2009 7:19

    Lycka till i Karlstad,
    samt lycka till på JVM, vi följer er med spänning !

    Hälsn, Kristina & Lars-Åke.

  2. pr0fess0rn / Feb 19 2009 23:30

    Awesome!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: